• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest

Copyright © SMA Architects 2019

Lewis & Clark Public Health Basement Renovation

helena, montana

Lewis & Clark Public Health, formally with offices in two locations in Helena, worked with us to renovate an unused basement space in the Murray Building. Their primary goal was to create office and collaborative spaces that did not have the typical feel of a basement, but rather be open, airy, bright and encourage wellness and collaborative activities.

The floorplan was designed to have transparency and connection through to the added windows from the entry and reception area. Offices had added windows to open up the space and allow light in, and each collaborative breakout space has added flexible furnishings and 

The renovation is now complete and serving the staff well.