V1
V4
Scene 9
Scene 4
Scene 1
Scene 7

Highland View Golf Course Clubhouse

butte, montana

Continuing the revitalization of Butte’s Stodden Park, the new Highland View Golf Course Club House will replace the existing outdated and functionally obsolete club house.  

The new club house design includes a single story building approximating 5,700 square feet of  space which includes two golf simulators, a full kitchen/ restaurant which will operate year-round, pro shop and public meeting space.  The site is located in the heart of Stodden Park and will anchor the south end of the park and vehicular circulation.  The clubhouse is sited near the 1st hole tee-off box and 9th green of the par-3 course.  In addition to the new clubhouse, the existing Proshop will be converted into golf cart storage with a locker room and golf bag storage area.  

In conjunction with the club house and cart storage building, golf course infrastructure improvements are also planned.  These are considered some of the final pieces to the major revitalization of of Stodden Park.  

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest

Copyright © SMA Architects 2021