• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest

Copyright © SMA Architects 2019

SMA Helena - Tenant Improvement

helena, montana

SMA Architects completed an adaptive reuse project of a downtown Helena warehouse that previously served as the State of Montana's Old Liquor Warehouse prior to it being the State's print and mail processing center for many decades. Designed to pay respect to the historic structure originally constructed in the 1930's, the brick and warehouse was left intact, with an added entrance to fufill ADA requirements, and add a focal point to the building. Large windows adds natural light and many historical features, such as the stamped concrete columns, were left to highlight the building's rich history. 

SMA Architects' Helena Office further renovated their suite to include a welcoming reception area, conference room, huddle room, and focus room. The open studio opens to adjoining offices and the kitchen and scrum area to foster a collaborative, family spirit among our team. Other support areas include a materials library, and production room. With accents of lime green, wood walls, glass office-fronts, and exposed concrete, the interior is comfortable, bright and flexible. 

For more information about the exterior renovation and building history, visit the KTVH story.

Photos by Longviews Studios